onsdag 2 februari 2011

Surf and sun

Vi har förlikat oss med det faktum att vi befinner oss i Australiens motsvarighet till spanska solkusten eller dylikt, minus inkastare, tiggare och aggressiva försäljare men med samma skräniga ungsomsgäng i för lite kläder och samma färgglada broschyrer med erbjudanden om hjärndöda aktiviteter (pub-crawl, speed-boating, etc.) för att dölja det faktum att det inte finns annat att göra här än att sola och bada. Men det duger gott för oss, vi får ta igen kulturbristen när vi kommer till Sydney. Lily hyrde visserligen en surfbräda idag och vi har simmat några längder i hotellpoolen. Fullt upp:-)
Hudfärgen har gått från vitt till off-white, stockholmsvitt kanske man kan säga för att använda inredningstermer. Men alla har respekt för solen här. Ingen är knallbrun, eller knallröd, så vi känner oss inte utanför.
VIKTIGT: För de som är oroliga: Vi befinner oss inte i närheten av tyfonområdet, eller cyklon eller vad det är. Om den inte byter rikting helt, men det märker vi väl i så fall.

3 kommentarer:

  1. HEj Nicole, kommer ni till Bondi beach så har de en bra skulptur-festival där nu på sommaren.
    Annars är Melburne bäst för konst, med bra versnissagefester om ni är sugna på sådant.

    SvaraRadera
  2. Låter alldeles utmärkt tycker jag. Som du säger, kulturen kan ni lägga till sen :)
    Åh, bada lite för mig också!

    SvaraRadera
  3. Tur att du skrev inlägget "för de som är oroliga". J funderade just över det igår morse. Jag var inne på googlemap & konstaterade att Ni inte var där & heller inte i Egypten. Tur d.

    SvaraRadera