torsdag 23 januari 2014

Snart är snö bytt mot sand!

Nu bär det strax av på 2014 års första resa. Känns inte helt fel. För hur mycket jag än älskar snö och mörker så har även jag lite svårt för denna råa, fuktiga kyla som har dominerat den senaste veckan. Imorgon eftermiddag anländer vi (jag och pojkvännen) till betydligt varmare men minst lika fuktiga Seychellerna för en åtta dagars upptiningssejour. Håller bara tummarna för att regnet ska hålla sig till skurar, som det ju brukar göra i dessa tropiska regioner, och att värmen inte blir alltför tryckande. Bor i alla fall på gulligt hotell där luftkonditionering ingår: Villa des Alizes
Efter att Ethiopian Airlines fräckt nog ändrade tid på en flight får vi nu en väldig massa flighter för pengarna för att hinna fram i tid: Stockholm-Frankfurt-Addis Abeba-Mahe och sedan inrikesflyg till lilla ön Praslin där vi ska bo. Blir spännande att se Etiopien också, om än bara ett par timmar på flygplatsen, och sedan samma procedur på vägen hem, men då slipper vi förhoppningsvis omvägen över Frankfurt.
Oklart hur pass bra internet det finns där på paradisstränderna, så bli inte oroliga om radiotystnad uppstår den närmaste veckan. Lovar att lägga upp bilder i efterhand i så fall. Men något sånt här är vad vi hoppas på:


Och så här blir helgens väder

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar